Ζευγάρι από Ελβετία τιμήθηκε από το Δήμο Αγίας Νάπας

a 30 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Ένα ζευγάρι από την Ελβετία τιμήθηκε από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας, την οποία οι δυο σύζυγοι επισκέφθηκαν 40 φορές. Οι Ελβετοί τουρίστες ανακηρύχθηκαν επίσης Πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας.

a 1050 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της πολιτικής επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών και της ανακήρυξής τους σε Πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος σε ειδική τελετή, απένειμε τιμητική πλακέτα στο ζεύγος Hans Rudolf και Karin Steffen από την Ελβετία, το οποίο φέτος βρισκόταν στην Αγία Νάπα για 40ή φορά».

Όπως ανέφεραν οι Ελβετοί τουρίστες «κινητήριος δύναμη για τις πολλαπλές επισκέψεις τους είναι η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα και τους κατοίκους της, για τις φυσικές της ομορφιές και τα αξιοθέατά της».

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος εξέφρασε «θερμότατες ευχαριστίες προς το ζεύγος», τονίζοντάς ότι «επάξια τους ανήκει ο τίτλος του Πρέσβη του τουρισμού της πόλης γιατί όντως πρεσβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την Αγία Νάπα στο εξωτερικό».

Πηγή: ΚΥΠΕ