Πρόγραμμα στείρωσης των ζώων στο επίκεντρο συνάντησης Δημάρχου Αγ. Νάπας – Κόμματος για τα Ζώα

ayianapa2 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Ζώα
ayianapa2 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Ζώα

Θέματα που αφορούν την ευημερία και προστασία των ζώων συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας με τον Πρόεδρο του Κόμματος για τα ζώα Κύπρου Κυριάκο Κυριάκου στην οποία παρέστησαν, επίσης, αξιωματούχοι των δύο πλευρών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «κύριο θέμα της συζήτησης ήταν το πρόγραμμα στείρωσης των ζώων, για το οποίο συμφωνήθηκε όπως ο Δήμος βγει σε προσφορές, έτσι ώστε να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή και τη βοήθεια της Επαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος. Συμφωνήθηκε επίσης η διοργάνωση ημερίδας για την ενημέρωση των δημοτών».

ayianapa Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Ζώα

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης «το θέμα της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού προτύπου προδιαγραφών χώρου για κράτηση εγκαταλειμμένων σκύλων, της σήμανσης όλων των ζώων με μικροτσίπ και της εγγραφής τους στο Δήμο, της οχληρίας και της δημιουργίας πάρκου για τα ζώα. Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε επίσης από το Δήμαρχο για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την εξεύρεση νέας παραλίας για τους σκύλους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε μετά τη συνάντηση ότι ο Δήμος θα προωθήσει προς επίλυση όλα τα θέματα που συζητήθηκαν.

Από την πλευρά του ο κ. Κυριάκου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και την ετοιμότητα που επέδειξε να επιλύσει τα προβλήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ