Από τη Σουηδία οι νέοι “Πρέσβεις Τουρισμού” της Αγίας Νάπας

ayianapa2 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
ayianapa2 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Επαναλαμβανόμενους τουρίστες από τη Σουηδία τίμησε σήμερα ο Δήμος Αγίας Νάπας, απονέμοντας τους τιμητικές διακρίσεις.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, «κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, τρία ζευγάρια και τρία μεμονωμένα άτομα, όλοι από τη Σουηδία, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα και ανακηρύχθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Χρίστο Ζαννέττο σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

ayianapa1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Πρόκειται για τους Marie Coughlan, που επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 40 φορές, Kerstin Persson με 33 επισκέψεις και Britt Engman με 23 επισκέψεις.

Επίσης τιμήθηκαν οι Anders και Lena Franzen, που επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 22 φορές, Rolf και Mayny Elgbratt, με επίσης 22 επισκέψεις και Jonas Assar και Kajsa Sylvia Margareta Bystrom, με 25 επισκέψεις.

ayianapa Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο Χρίστος Ζαννέττος εξέφρασε «εγκάρδιες ευχαριστίες προς τους τιμώμενους», σημείωσε ότι «η Αγία Νάπα για δεκαετίες παρέμεινε ο μόνιμος τουριστικός προορισμός για τις διακοπές τους» και πρόσθεσε πως «μέσω των επαναλαμβανόμενων επισκέψεων τους προβάλλεται η πόλη στο εξωτερικό».

Είπε ακόμα ότι τα εννέα συνολικά άτομα «δίκαια και επάξια έχουν κερδίσει την ανώτατη διάκριση του Πρέσβη του Τουρισμού» αφού όπως εξήγησε «πρεσβεύουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο την Αγία Νάπα στη χώρα» τους.

ayianapa3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Πηγή: ΚΥΠΕ