Με την ΠΑΕΕΚ θα κριθεί η συνέχεια

a 150
a 4773

Σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι δίνει η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στην Λευκωσία. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει στο μέγιστο βαθμό την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά την μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββάτο επί του Ακρίτα Χλώρακα η ομάδα του Νίκου Νικολάου στρώθηκε στην δουλειά με σοβαρότητα ενόψει ΠΑΕΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο αρχηγός Κώστας Πούρος ανάφερε τα εξής: ”Το παιχνίδι με την ομάδα της ΠΑΕΕΚ θα κρίνει την μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ένας αγώνας αρκετά δύσκολος και σε μία καυτή έδρα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν τους και να μας στηρίξουν σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι.”

Για το παιχνίδι της Κυριακής ο Ν. Νικολάου θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας είναι ορισμένος στις 15:00 στο Στάδιο Κερύνεια Επιστροφή. Για την ομάδα των νέων ο αγώνας αρχίζει στις 12:30.

onisillos.com