Τα παιδιά του Β’ Δημοτικού Σωτήρας “Ποδηλατούν με ασφάλεια και Σέβονται το φυσικό περιβάλλον”

a2 2 Ειδήσεις
a2 30 Ειδήσεις

Τα παιδιά της Ε΄και Στ΄ τάξης του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινοτικής Αστυνόμευσης Σωτήρας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, το Σύνδεσμο Γονέων και το ιερατείο Σωτήρας διοργάνωσαν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 στις 8:30 το πρωί, ημερίδα ποδηλασίας με θέμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια σε ένα καθαρό περιβάλλον».

Η εκδήλωση περιλάμβανε ενημέρωση/διάλεξη των ποδηλατιστών από μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου για τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και διακίνησης με το ποδήλατο. Η ποδηλασία, στην οποία συμμετείχαν 34 μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους δασκάλους τους, ξεκίνησε από το χώρο του σχολείου και είχε ως προορισμό το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου.

a1 7 Ειδήσεις

Μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης συνόδευαν τους μαθητές καθ’ όλη τη διαδρομή για σκοπούς ασφάλειας των ποδηλατιστών.

a 78 Ειδήσεις

Στο χώρο του ξωκλησιού του Αγίου Αντωνίου ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Ιωάννου μίλησε στα παιδιά για το βίο και τα θαύματα του Αγίου. Μέλη του Συνδέσμου Γονέων πρόσφεραν στα παιδιά υγιεινό πρόγευμα. Τα παιδιά απόλαυσαν παιχνίδι στο φυσικό περιβάλλον, φρόντισαν για την καθαριότητα του χώρου και επέστρεψαν με ασφάλεια στο σχολείο τους.