Στο λιμανάκι Αγίας Νάπας τερμάτισε το Ράλι Κύπρος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

rally3 Ειδήσεις
rally3 Ειδήσεις

Εληξε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας το Ράλι Κύπρος 2017. Νικητής ως γνωστό ήταν ο οδηγός Nasser Al Attiyah από το Κατάρ με συνοδηγό τον Matthieu Baumel, ο οποίος ήταν και ο νικητής της ειδικής διαδρομής Love Cyprus Golden Stage που έγινε ενωρίτερα στην ειδυλλιακή περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

rally2 Ειδήσεις

Τη δεύτερη και τρίτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβαν οι κύπριοι οδηγοί Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και ο Πανίκκος Πολυκάρπου με συνοδηγό τον Gerald Winter.

rally1 Ειδήσεις

Tα έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης απένειμαν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου και ο κ. Αντώνης Μιχαηλίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπριακού Αυτοκινήτου ενώ το έπαθλο μαζί με το χρηματικό βραβείο των 10.000 ευρώ για την ειδική διαδρομή του Love Cyprus Golden Stage επέδοσε στον καταρινός οδηγό ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ κ. Κώστας Κουμής.

rally4 Ειδήσεις

Το βραβείο Colin McRae ERC Flat Out απονεμήθηκε στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα ενώ έπαθλα δόθηκαν επίσης στους νικητές άλλων κατηγοριών.

SotiraNews