Φονικό στο Μακένζι – Δύο νεκροί σε διαμέρισμα

a 44 Ειδήσεις
a 4059 Ειδήσεις

Άγριο φονικό διαπράχθηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 72χρονος φέρεται να σκότωσε γυναίκα ασιατικής καταγωγής, οικιακή βοηθό και ακολούθως αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί με κυνηγετικό όπλο, ωστόσο τα θύματα εντοπίστηκαν νεκρά νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων, το πρωί γύρω στις δέκα άκουσαν δυνατούς θορύβους από το διαμέρισμα όπου διέμενε ο 72χρονος και η εδώ και μερικές μέρες κοπέλα, η οποία προσλήφθηκε ως οικιακή βοηθός από τον ίδιο.

Οι γείτονες δεν έδωσαν σημασία παρά μόνο το μεσημέρι όταν διαπίστωσαν έντονη μυρωδιά καμένου από το διαμέρισμα του 72χρονου. Αφού χτύπησαν την πόρτα και κανείς δεν άνοιγε, κάλεσαν την Πυροσβεστική, άντρες της οποίας εντόπισαν τα δύο πτώματα.

Η 42χρονη γυναίκα βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο ενώ ο άντρας στην κουζίνα, στην οποία καιγόταν φαγητό. Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, η γυναίκα εργαζόταν σε άλλο σπίτι και προσλήφθηκε από τον 72χρονο πριν από μερικές μέρες. Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή του εγκλήματος και διενεργεί έρευνες και ανακρίσεις.

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ