Υποβλήθηκαν αιτήματα για τον τουρισμό στον Ευρωβουλευτή Δ.Παπαδάκη

a 11 Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης
a 451 Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης

Σωρεία αιτημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγίας Νάπας και ευρύτερα η Επαρχία Αμμοχώστου κυρίως θέματα που άπτονται στον τουριστικό τομέα συζήτησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας με τον Ευρωβουλευτή του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ κ. Δημήτρη Παπαδάκη και εκπροσώπους της Επαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης και εκπρόσωποι οργανωμένων τουριστικών φορέων.

a2 Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης

Καλωσορίζοντας τον κ. Παπαδάκη και όλους τους παρευρισκόμενους ο κ. Ζαννέττος εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες καθώς και την ικανοποίηση του για το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Παπαδάκη και του κόμματός του ως προς στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο και την Επαρχία Αμμοχώστου.

a1 Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης

Ο κ. Παπαδάκης εξήρε τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην οικονομία τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης η τουριστική βιομηχανία, τονίζοντας ότι όχι μόνο πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού αλλά συνεχώς πρέπει να αναβαθμίζεται. Διαβεβαίωσε επίσης ότι το κόμμα του και ο ίδιος προσωπικά θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες για προώθηση των αιτημάτων και την όσο το δυνατό επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγίας Νάπας και η Επαρχία Αμμοχώστου έτσι ώστε όπως ανέφερε το τουριστικό προϊόν της περιοχής να αναβαθμιστεί και να καταστεί ποιοτικά πολύ καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό.

SotiraNews