Συγκλονισμός: Υπό σύλληψη ολόκληρη οικογένεια για βιασμό ανηλίκων

a 5 Ειδήσεις
Σοκ στο παγκύπριο προκαλεί η είδηση ότι οικογένεια βίαζε πριν από χρόνια ανήλικα παιδιά του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της. Πρόκειται για τέσσερα άτομα, μέλη της ίδιας οικογένειας, που συνελήφθησαν στη Λεμεσό.

a 1129 Ειδήσεις

Συγκεκριμένα, υπό σύλληψη τελούν άνδρας 63 ετών, η σύζυγός του 64 ετών και οι δύο γιοι τους ηλικίας 36 και 37 ετών. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν τόσο στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, όσο και στην Πάφο.

Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Την καταγγελία έκαναν τα ίδια τα ενήλικα πλέον θύματα – δύο γυναίκες ηλικίας 34 και 29 ετών και ένας άνδρας 27 ετών – έπειτα από την προτροπή ψυχολόγου.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν από το 1992 μέχρι το 1999.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση με λεπτότητα και άκρα μυστικότητα.

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ