Τρικούβερτο γλέντι για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού (βίντεο)

a 386
a 6881
Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ ξεχύθηκαν χθες στους δρόμους της Λεμεσού, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, μετά από 44 ολόκληρα χρόνια… 

Η νίκη της ΑΕΛ επί της Ανόρθωσης το Τσίρειο Στάδιο, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, οι οποίοι το γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στην περιοχή Εναερίου όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, αλλά και στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, οι οπαδοί της νέας πρωταθλήτριας Κύπρου έστησαν τρικούβερτο γλέντι με τα τραγούδια και τους ύμνους της ομάδας τους, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να κορνάρουν και να ανεμίζουν από τα τζάμια σημαίες της ΑΕΛ.

Μοναδική παραφωνία στη χθεσινή γαλαζοκίτρινη φιέστα ήταν η ενέργεια μερίδας οπαδών, οι οποίοι έθεσαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων των Δήμων και έγραψαν, με σπρέι, συνθήματα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ευελπιστούν ότι η επιτυχημένη πορεία της ομάδας τους θα συνεχιστεί και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου.

Πηγή: SigmaLive