Δολοφονία ζεύγους ηλικιωμένων εξετάζει η Αστυνομία

1431089002 thumb Ειδήσεις

Κίνητρα και δράστες του άγριου φονικού του ηλικιωμένου ζεύγους στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη Πιτσιλλιάς, ψάχνει η Αστυνομία. Στα «τυφλά» οι έρευνες καθώς σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πέρα από κάποιους κάλυκες που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, τα βλήματα των σφαιρών στα σώματα των άτυχων ηλικιωμένων και κάποιες μαρτυρίες, οι ανακριτές της Αστυνομίας δεν έχουν στα χέρια τους κάτι το χειροπιαστό ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

1431089002 thumb Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παρακολουθεί το γεγονός η μικρή κοινότητα του Αγίου Ιωάννη, καθώς όλοι μιλούν για ένα φιλήσυχο ζεύγος που δεν είχε διαφορές με κανέναν.Ο 74χρονος Σάββας Σοφοκλέους και η 78χρονη σύζυγος του Κυριακή Σοφοκλέους βρέθηκαν γύρω στις 21:30 φιλικό τους πρόσωπο που τους αναζητούσε, καθώς είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης. Τα άψυχα σώματα των δυο ηλικιωμένων εντοπίστηκαν μέσα στην μικρή αποθήκη που υπάρχει στο περιβόλι τους όπου είχαν πάει να ποτίσουν.

1431089013 thumb Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ με πιστόλι (όπως όλα δείχνουν) το ηλικιωμένο ζευγάρι. Εικάζεται πως οι δολοφονίες μάλλον έγιναν την Τετάρτη το απόγευμα. Η άτυχη Κυριακή φέρεται να έχει δολοφονηθεί μέσα στην αποθήκη, ενώ ο σύζυγός της δέχθηκε αριθμό σφαιρών και έξω από την αποθήκη.Εικάζεται πως το ζευγάρι πιθανότατα όταν μετέβη την Τετάρτη το απόγευμα στο περιβόλι, ίσως να βρέθηκε μπροστά σε κάποια κατάσταση την οποία δεν έπρεπε να δει.Υπόθεση δολοφονίας ζεύγους ηλικιωμένων διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε αποθηκευτικό χώρο εντός του περβολιού τους, στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη Αγρού. Πρόκειται για τον 74χρονο Σάββα Σοφοκλέους και την 78χρονη σύζυγο του Κυριακή Σοφοκλέους, οι οποίοι δέχθηκαν αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο.

Τα άψυχα σώματα των δυο ηλικιωμένων εντόπισε γύρω στις 21:30 φιλικό τους πρόσωπο που τους αναζητούσε, καθώς είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη σκηνή.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος αρκέστηκε να αναφέρει πως το ζεύγος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, ωστόσο λόγω του σκότους δεν ήταν δυνατόν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις ώστε να απαντηθούν ερωτήματα, όπως αν δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο ή στο χώρο που εντοπίστηκαν και πότε.

1431089026 thumb Ειδήσεις

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες κατοίκων που άκουσαν κάποιους πυροβολισμούς και λαμβάνονται καταθέσεις και αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στην Αστυνομία.Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά από το πρωί, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τεκμήρια που να βοηθήσουν στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα.Πηγή: ΚΥΠΕ