Μπορούσε και ισοπαλία η Εθνική Κύπρου

a 120
a 2040

Στο γεγονός ότι η ομάδα μας απογοήτευσε τις χιλιάδες του κόσμου που πήγαν στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής μας Πάμπος Χριστοδούλου. «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε.

Πετύχαμε το μεγάλο στόχο που είχαμε θέση από το ξεκίνημα της προσπάθειας, να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην Εθνική. Τα καταφέραμε σήμερα αλλά, το γεγονός ότι δεν του δώσαμε τη χαρά που περίμενε, προκαλεί μεγάλη στεναχώρια και σε εμένα και στους ποδοσφαιριστές», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοδούλου, για να προσθέσει:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο και πληρώσαμε κάποια λάθη που έγιναν. Σε αυτό το επίπεδο, το κάθε λάθος πληρώνεται. Στο αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν την αδικία από το σκορ και βγήκαν αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και το έκαναν, ανεξάρτητα από τις αλλαγές που έγιναν. Και με την ίδια σύνθεση να συνεχίζαμε, είμαι σίγουρος πως η προσπάθεια θα ήταν η ίδια. Πιέσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες και ταυτόχρονα, από την στιγμή που ρισκάραμε, ήταν φυσιολογικό να δεχτούμε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε τελική ανάλυση θεωρώ πως μας άξιζε τουλάχιστον ένα βαθμός».