Στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας η ΑΕΚ Σωτήρας

AEKSOTIRASPLAYERS2015 2016 Νέα Αμμοχώστου
Κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει έχει το φουτσαλικό τμήμα της ΑΕΚ Σωτήρας, αφού από την Παρασκευή (12/2) γιορτάζουν την πρόκρισή τους στην Α’ Κατηγορία Φούτσαλ. Η ομάδα της Σωτήρας, που μετρά μόλις 3 χρόνια ζωής κατάφερε να κάνει αύτο που ως πριν τρία χρόνια φαινόταν αδιανόητο.

AEKSOTIRASPLAYERS2015 2016 Νέα Αμμοχώστου

Η προτελευταία αγωνιστική ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ Σωτήρας να επιβάλλεται με σκορ 2-1 των Αργοναυτών σε εκτός έδρας αγώνα. Το πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα του Άρη/ΑΜΕΚ Καψάλου με 44 βαθμούς, ένα αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα της ΑΕΚ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 36 βαθμούς, 4 βαθμούς μακριά από την τρίτη ομάδα του Αετού Σολέας και έτσι να κατακτά και μαθηματικά την πρόκριση.

Η προσπάθεια των παιδιών ανάγεται σε άθλο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι φουτσαλιστές και παράγοντες συνείσφεραν τις υπηρεσίες τους αμισθί. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι «Μισθός μας ήταν και θα είναι η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια και το ζεστό χειροκρότημά του».

aekkra2 Νέα Αμμοχώστου

Με την είσοδο της ΑΕΚ στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΚΟΠ, το συναρπαστικό άθλημα του φούτσαλ θα κάνει τη δυναμικότερη την εμφάνισή του στη Σωτήρα!

Νέα Αμμοχώστου

Η ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια, τους χορηγούς, τη Σχολική Εφορία Σωτήρας για την παραχώρηση του γηπέδου και φυσικά στον κόσμο που τους ακολουθεί σε κάθε τους παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από τον τελευταίο τους αγώνα:

SotiraNews