Στοχεύει στην προσέλκυση πτήσεων η Αγία Νάπα

a 322 Ειδήσεις
a 7316 ΕιδήσειςΣύσκεψη πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας ο Πρόεδρος του ΚΟΤ κ. Αλέκος Ορουντιώτης επί κεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΟΤ με τους Δημάρχους της Αγίας Νάπας Αντώνη Τσόκκο και του Παραλιμνίου κ.Θεόδωρο Πυρίλλη καθώς και με εκπροσώπους της εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Αμμοχώστου την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και τον ΠΑΣΥΞΕ… 

Η επίσκεψη που ήταν η πρώτη από μια σειρά επισκέψεων που θα γίνουν και σε άλλες επαρχίες με αφορμή την αρχή της νέας καλοκαιρινής περιόδου αλλά και την γνωριμία με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους είχε στόχο να συζητηθούν τρόποι και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα για την καλύτερη λειτουργία όλων των υπηρεσιών αλλά και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Την αντιπροσωπεία καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Αντώνης Τσόκκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΤ για την σύσκεψη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει τόσο ο ίδιος όσο και ο Οργανισμός για την περιοχή. Ο κ. Ορουντιώτης είπε ότι η περιοχή της Περιφέρειας Αμμοχώστου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την τουριστική βιομηχανία και τόνισε ότι με την σωστή συνεργασία, σκληρή δουλειά η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου μπορεί να διαδραματίσει μια ακόμη επιτυχημένη τουριστική χρονιά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην σύσκεψη και απασχολούν την περιοχή είναι το θέμα προσέλκυσης πτήσεων προς την περιοχή, οι επαφές με Οργανωτές Ταξιδίων ενώ τέθηκε και η σημασία του Branding ώστε να υπάρχει ενιαία ταυτότητα και εικόνα για την περιοχή Αμμοχώστου καθώς και η εποχικότητα, που αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα στην περιοχή. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης, υπηρεσίας ταξί π.χ χρήση ταξιμέτρων κ.λ.π.

Πηγή: In Business