Η πρώτη συνάντηση του Πάμπου Χριστοδούλου με τους διεθνείς

a 157
a 2717

Η Εθνική Κύπρου μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Στάδιο ΓΣΠ (20:00) την ερχόμενη Τετάρτη και η πρώτη συνάντηση της νέας τεχνικής ηγεσίας με τους ποδοσφαιριστές έγινε απόψε στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η Εθνική μας.

Το νέο προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπο Χριστοδούλου παρουσίασε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης.

«Στην Εθνική Ανδρών γίνεται μια νέα αρχή με νέο προπονητή σε μια καινούργια διοργάνωση. Η Εθνική μας βρίσκεται αρκετά κάτω στην κατάταξη και για να μπορέσουμε να την ανεβάσουμε, χρειάζεται όλοι να υπερβάλετε εαυτούς» , ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ο κ. Λοϊζίδης, ευχόμενος παράλληλα μια πετυχημένη θητεία στην Εθνική στον κ. Χριστοδούλου.

Στη συνέχεια, ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στους ποδοφαιριστές του για τη φιλοσοφία του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλέψει στην Εθνική μας ομάδα.

Πρώτη Προπόνηση

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:00 στο ΓΣΠ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ΓΣΠ και ήταν η πρώτη υπό τις οδηγίες του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή Πάμπου Χριστοδούλου και των συνεργατών του.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, πλην του Νέστορα Μυτίδη ο οποίος προπονήθηκε ατομικά και στην απογευματινή προπόνηση θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ ενώ στο ίδιο γήπεδο θα προπονηθεί η Εθνική μας και αύριο το απόγευμα.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ Λάρνακας: Νέστωρ Μυτίδης
ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου
ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιώργος Μερκής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Μάριος Στυλιανού.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ανδρέας Μακρής, Βαλεντίνος Σιέλης.
ΑΠΟΕΛ: Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Κωστάκης Αρτυματάς.
ΕΝΠ: Χριστάκης Μάστρου, Γιώργος Αρέστη.
ΕΡΜΗΣ: Ανδρέας Παπαθανασίου.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιώργος Εφραίμ, Χαράλαμπος Κυριάκου.
ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ: Γιώργος Λοϊζου
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ηλίας Χαραλάμπους
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χανίων: Αντώνης Γιωργαλλίδης
ΑΣΤΡΑ Ρουμανίας: Βίνσεντ Λαμπάν
ΛΕΓΚΙΑ Βαρσοβίας: Ντόσσα Τζούνιορ
ΣΙΟΝ Ελβετίας: Δημήτρης Χριστοφή
ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΚ Ντόνετσκ: Κωνσταντίνος Μακρίδης.
Να σημειώσουμε πως στο φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.