Η εμφάνισή της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Τουρκία που προκάλεσε αντιδράσεις στην Κύπρο

a 373 Νέα Αμμοχώστου
a 7371 Νέα Αμμοχώστου
Η Ελευθερία Ελευθερίου ταξίδεψε ως τη Τουρκία προκειμένου να προωθήσει το “Aphrodisiac”, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν. Οι Τούρκοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και η τραγουδίστρια γεμάτη κέφι μίλησε με τους παρουσιαστές, αλλά ερμήνευσε και το τραγούδι της Ελλάδας… 

Εκεί που άφησε τους Τούρκους με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν ερμήνευσε live τα γνωστά τραγούδια«Πίστα από Φώσφορο» και «Σ΄αγαπώ γιατί είσαι Ωραία»,όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα Τούρκικα!

Αυτή η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην Κύπρο-κυρίως από δυσμενή σχόλια στο facebook-το πως δέχθηκε να επισκεφθεί την Τουρκία για προωθηση του τραγουδιου της από την στιγμή που η πατρίδα της είναι υπό τούρκικη κατοχή.

Μπορεί στην ΕΡΤ να μην τους καίγεται καρφάκι για το εθνικό μας πρόβλημα ,αφού γενικά η ελληνική τηλεόραση γέμισε τουρκικά σήριαλ στον βωμό της τηλεθέασης και της κρίσης,η Κύπρια τραγουδίστρια που κατάγεται από το Φρέναρος δεν έχει άποψη; Απ΄ότι φάνηκε μάλλον όχι!

Δείτε τα βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πηγή: onlycy.com