Χριστοφίδης: Συμπεριφέρεται σαν μεγαλο-επιχειρηματίας ο Αρχιεπίσκοπος

a 253 Ειδήσεις
a 6381 Ειδήσεις

Επίθεση μιλώντας σε τουρκικό πρακτορείο

Δριμεία επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου εξαπέλυσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρίστος Χριστοφίδης, κατά του Αρχιεπισκόπου σχετικά με τις δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο «Ανατολή»… 

Ο Χρίστος Χριστοφίδης σε γραπτή του δήλωση εξέφρασε τη θλίψη και την απογοήτευση του για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος επέλεξε ένα τουρκικό ΜΜΕ για να κατηγορήσει την κυπριακή οικονομία και τους χειρισμούς της Ε/κ πλευράς στο κυπριακό.

«Ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι με αυτές του τις ενέργειες δεν είναι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πλήττει, δεν είναι την Κυβέρνηση αλλά πλήττει την ίδια την Κύπρο και τις προσπάθειες της δικής μας πλευράς στη διεθνή αρένα. Δεν είναι δυνατό ο Αρχιεπίσκοπος να στέλνει το μήνυμα ότι για την παγκόσμια οικονομική κρίση ευθύνεται η Κυβέρνηση. Ούτε είναι δυνατό ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας να τοποθετείτε και να συμπεριφέρεται ως ένας μεγαλο-επιχειρηματίας ο οποίος πρώτιστα νοιάζεται για τα κέρδη του, απευθυνόμενος μάλιστα στην τουρκική κοινή γνώμη», αναφέρει ο Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.