Αγία Νάπα: Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον επενδυτή της μαρίνας – Στον αέρα το έργο;

a Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης
a 726 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης

Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ους στρατηγικούς επενδυτές της μαρίνας Αγίας Νάπας λίγες μόλις ώρες πριν τα εγκαίνια της μεγάλης επένδυσης, ενώ μετά από παρέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη δεν τινάχθηκε στον αέρα το έργο σύμφωνα με πρωινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας CyprusTimes.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “λίγες ώρες πριν από τα ξημερώματα της ημέρας των εγκαινίων της μεγάλης επένδυσης στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και ο γιος του επενδυτή διασκέδαζαν σύμφωνα με πληροφορίες σε γνωστό κλαμπ της περιοχής, μαζί με άλλα 30 άτομα, στελέχη, διευθυντές και συνεργάτες της ξένης εταιρείας που θα επενδύσει για την κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας.”

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι “σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι ξένοι επενδυτές σηκώθηκαν να χορέψουν στα τραπέζια αραβικούς χορούς και επενέβησαν οι «σεκιουριτάδες» του κλαμπ. Επειδή οι επενδυτές ήταν σε κέφι και δεν άκουγαν τις υποδείξεις τους να κατεβούν από τα τραπέζια, οι «φουσκωτοί» του κέντρου χρησιμοποίησαν την ανάλογη βία, τραυματίζοντας ελαφρά τον Γενικό Διευθυντή του έργου και το γιο του στρατηγικού επενδυτή.”

Για το επεισόδιο, όπως αναφέρει η αστυνομία, ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο επενδυτής του έργου, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Ναχίπ Σαουϊρι, απειλούσε να τινάξει τη συμφωνία στον αέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη απειλώντας με ακύρωση της συμφωνίας.

Ο Γενικός Διευθυντής του έργου και ο γιος του ιδιοκτήτη της Μαρίνας Αγίας Νάπας, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από προσωπικό ιδιωτικής κλινικής στην Αγία Νάπα και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Φέρουν ανοικτά τραύματα και μώλωπες κυρίως στο κεφάλι.

Διαστάυρωση πληροφοριών

Το SotiraNews επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, όπου επιβεβαιώθηκε το περιστατικό, χωρίς όμως η Αστυνομία να είναι ακόμα σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Αυτή τη στιγμή οι παραπονούμενοι βρίσκονται στην αστυνομική Διεύθυνση για καταθέσεις.

SotiraNews / CyprusTimes