Αναγέννηση Δερύνειας: Η άνοδος σε ένα βίντεο

CE91 6
Η PromoteWay σε συνεργασία με την Αναγέννηση Δερύνειας ετοίμασαν ένα χορταστικό αφιέρωμα στην φετινή πορεία της ομάδας της Αναγέννησης που θα προβληθεί και στην φιέστα ανόδου στις 16/4, με αποκορύφωμα το λυτρωτικό φινάλε του Μακάρειου την τελευταία αγωνιστική!

CE91 71

Δείτε το εικοσάλεπτο ειδικό αφιέρωμα και θυμηθείτε ξανά όλη την σεζόν της ομάδας του Αδάμου Αδάμου και των ποδοσφαιριστών του!

Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστά την PromoteWay και τον Γιώργο Χρίστου

Σίγουρα είναι ένα βίντεο που θα μείνει στην ιστορία.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Αναγέννηση Δερύνειας: Η πορεία προς την άνοδο!
Η PromoteWay σε συνεργασία με την Anagennisi DeryneiasFans ετοίμασαν ένα χορταστικό αφιέρωμα στην φετινή πορεία της ομάδας της Αναγέννησης που θα προβληθεί και στην φιέστα ανόδου στις 16/4, με αποκορύφωμα το λυτρωτικό φινάλε του Μακάρειου την τελευταία αγωνιστική! Δείτε το εικοσάλεπτο ειδικό αφιέρωμα και θυμηθείτε ξανά όλη την σεζόν της ομάδας του Αδάμου Αδάμου και των ποδοσφαιριστών του! #promoteway #tribite2anagennisi 10sports Kerkida.net Protathlima.com Balla.com.cy ShootandGoal Sigmalive Sports Phileleftheros (Ό Φιλελεύθερος)
Δημοσιεύτηκε από PromoteWay στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016