Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε Βρετανούς και Σουηδούς τουρίστες

a2 4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μία οικογένεια από τη Βρετανία και ένα ζευγάρι από τη Σουηδία τιμήθηκαν σήμερα με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας» για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι τιμηθέντες είναι η οικογένεια Atkinson από τη Μεγάλη Βρετανία και το ζευγάρι Roger και Lilian Andersson από τη Σουηδία, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησαν στην Αγία Νάπα 21 και 20 επισκέψεις αντίστοιχα».

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας «η Δημοτική Σύμβουλος Τασούλλα Κουμή- Τσοκκή, απένειμε στους τακτικούς επισκέπτες αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη, ανακηρύσσοντας τους σε Πρεσβευτές της Αγίας Νάπας στις χώρες τους».

Η κυρία Τσοκκή «εξέφρασε στους τιμώμενους εγκάρδιες ευχαριστίες για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια κατέστησαν την Αγία Νάπα ως τον μόνιμο προορισμό των διακοπών τους» και σημείωσε πως «δικαιωματικά τους ανήκει ο τίτλος του «Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας» αφού πρεσβεύουν επάξια στις χώρες τους, τον Δήμο με τον πιο έμπρακτο τρόπο, δηλαδή επισκεπτόμενη την Αγ. Νάπα τακτικά».

Πηγή: ΚΥΠΕ