Ο Νίκος Νικολάου στην Αναγέννηση Δερύνειας

a Νέα Αμμοχώστου
a 33 Νέα Αμμοχώστου

Την πρόσληψη του Νίκου Νικολάου για την θέση του προπονητή ανακοίνωσε η Αναγέννηση Δερύνειας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ακούγονταν μέχρι σήμερα.

H ανακοίνωση αναλυτικά:

“Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας για την περίοδο 2014-15 είναι ο Νίκος Νικολάου.

Ο Νικολάου σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας (1997-98), Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΕΚ Λαρνακας και Αγία Νάπα.

Σαν προπονητής εργάστηκε στον Ονήσιλο Σωτήρας, Αχυρώνα και Αγία Νάπα, την οποία τον πρώτο χρόνο ανέβασε στην Β’ και τον δεύτερο την ανέβασε στην Α’ Κατηγορία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον Νίκο Νικολάου στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.

Επ’ ευκαιρίας ευχαριστούμε όλους τους προπονητές οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να εργαστούν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελαμτική επιτυχία”.

Ευχαριστίες και στον Φυσιοθεραπευτή, Παναγιώτη Παυλικκά για την εισφορά του 40%

H μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Παναγιώτη Παυλικκά για την θετική ανταπόκριση του καθώς σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση ήρθε σε συμφωνία για πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων που υπήρχαν στο πρόσωπό του ενώ χάρισε και αυτός ένα ποσοστό κοντά στο 40% από τα οφειλόμενά του.

Αναλυτικά:

H μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας Παναγιώτη Παυλικκά για την θετική ανταπόκριση του καθώς σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση ήρθε σε συμφωνία για πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων που υπήρχαν στο πρόσωπό του ενώ χάρισε και αυτός ένα ποσοστό κοντά στο 40% από τα οφειλόμενά του, αντιλαμβανόμενος με την σειρά του τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο μας. Η συνεργασία του σωματείου μας με το Παναγιώτη Παυλικκά είναι άψογη και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στο σωματείο μας.