Χάθηκε μωρό από νηπιαγωγείο

a 6225 Ειδήσεις, Ταρακουνήματα
a 6225 Ειδήσεις, Ταρακουνήματα
Του Σταύρου Χαραλάμπους

Τραγικό κι όμως αληθινό σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο της επαρχίας Λάρνακας. Ένα μωρό έφυγε από το νηπιαγωγείο και το βρήκαν μετά από αρκετή ώρα και ψάξιμο μακριά από το χώρο της σχολικής αυλής. Το συμβάν έγινε πριν από μερικές μέρες… 

Η μητέρα πήγε όπως και κάθε άλλο απόγευμα να πάρει το μωρό της από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο που το αφήνει καθημερινά. Δυστυχώς όμως το μωράκι της δεν βρισκόταν στο χώρο του σχολείου και οι δύο νηπιαγωγοί δεν ήξεραν που είχε πάει.

Έντρομη άρχισε να το ψάχνει χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Επιστρατέυτηκε αμέσως η αστυνομία και ελικόπτερο για να βρεθεί το συντομότερο και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η νηπιαγωγός ισχυρίστηκε ότι το μωράκι χάθηκε γιατί ήταν αρκετά άτακτο. Τώρα πως γίνεται ένα μωράκι νηπιαγωγείου να “δραπετεύσει” ανάμεσα σε δυο νηπιαγωγούς που το πρόσεχαν ένας θεός ξέρει.

Μετά από αρκετές ώρες, ευτυχώς το μωρό βρέθηκε και ήταν καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί απέκρυψαν το όλο σκηνικό μιας και η νηπιαγωγός είναι σύζυγος αστυνομικού.

Πηγή: showbiz.com.cy