Λευκό τοπίο στα ορεινά και για τις επόμενες ημέρες

a 16 Ειδήσεις, Καιρός
a 672 Ειδήσεις, Καιρός

Συνεχίζονται και απόψε τα χιόνια στα ορεινά, ενώ ο καιρός στην υπόλοιπη Κύπρο, θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ.

Τοπικά στα ανατολικά και τα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια ταραγμένη μέχρι κυματώδης. 

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον πλην 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές περιοχές θα χιονίζει κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές περιοχές θα χιονίζει κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Sigmalive