Συνάντηση Γιώργου Περδίκη με Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας

DSC 0746 Γιώργος Περδίκης, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Κίνημα Οικολόγων, Περιβάλλον
DSC 0746 Γιώργος Περδίκης, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Κίνημα Οικολόγων, Περιβάλλον

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 15 Μαρτίου στα γραφεία του Δήμου Σωτήρας συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, κ. Γιώργο Περδίκη.

DSC 0747 Γιώργος Περδίκης, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Κίνημα Οικολόγων, Περιβάλλον

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της συμμετοχής των δημοτών στις δημοτικές επιτροπές, το ψέκασμα των χόρτων, το θέμα της κοινωνικής πολιτικής των δήμων, τα οικονομικά προβλήματα, το θέμα της ευημερίας των σκύλων, καθώς και της οχληρίας από τις βιομηχανίες μονάδες της περιοχής.

DSC 0749 Γιώργος Περδίκης, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Κίνημα Οικολόγων, Περιβάλλον

Ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση στην οποία αναφέρθηκαν σημαντικά ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Δήμος και με τα οποία υπάρχει κοινή γραμμή με τα όσα πρεσβεύει το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

DSC 0751 Γιώργος Περδίκης, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Κίνημα Οικολόγων, Περιβάλλον

Ο κ. Τάκκας αναφέρθηκε στους τρόπους μείωσης των αποβλήτων από τον Δήμο Σωτήρας σημειώνοντας ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή στο πρόγραμμα ανακύκλωσης από πόρτα σε πόρτα, ενώ, όπως είπε, ο Δήμος Σωτήρας προχωρεί και με την δημιουργία ενός Πράσινου Σημείου-προτύπου στο οποίο θα επεξεργάζονται τα κλαδέματα, ενώ υπογραμμίστηκε και η πάγια πολιτική του Δήμου ως προς τη συμμετοχή των δημοτών σε δημοτικές επιτροπές καθώς και η προώθηση του θέματος σύστασης δημοτικής Περιβαλλοντικής Επιτροπής. Ο Δήμαρχος Σωτήρας αναφερόμενος στο θέμα της ευημερίας των σκύλων, τόνισε ότι ο Δήμος Σωτήρας διατηρεί ένα Καταφύγιο Ζώων που λειτουργεί ως πρότυπο, ενώ η συμμετοχή στην Επαρχιακή Επιτροπή Προστασίας Ζώων θα συμβάλει καταλυτικά στην προστασία και την ευημερία των σκύλων.

DSC 0753 Γιώργος Περδίκης, Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις, Κίνημα Οικολόγων, Περιβάλλον

SotiraNews