Μεγάλη προσέλευση στην “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Σωτήρας”

a 35 Νέα Αμμοχώστου
a 1688 Νέα Αμμοχώστου

Κατάμεστη ήταν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου η “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Σωτήρας”. μία εορταστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους την οποία διοργάνωσε η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα.

a2 3 Νέα Αμμοχώστου

Κατά μήκος της οδού Σωτήρας στήθηκαν περίπτερα από Οργανωμένα Σύνολα της Σωτήρας τα οποία μεταξύ άλλων προσέφεραν στους επισκέπτες κρέπες, κρασί, βάφλες, γλειφιντζούρια, λουκουμάδες, μαλλί της γριάς, σοκολάτες και άλλα, ενώ τα παιδιά μπορούσαν να διασκεδάσουν με παιδικές κατασκευές, face paining, στα φουσκωτά, κάνοντας βόλτες με αυτοκινητάκια και μοτοσικλέτες ή με το μουσικό τρενάκι.

a3 3 Νέα Αμμοχώστου

Στην κεντρική πίστα της “Χριστουγεννιάτικης Πλατείας” διοργανώθηκε μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, η Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας, η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας με χορευτικό latin πρόγραμμα, η Νεανική Χορωδία Σωτήρας “Μικροί Ρεμπέτες”, η χορωδία Βρετανών Κατοίκων της επαρχίας μας, Gatehouse Singers, η καταπληκτική ερμηνεύτρια, Julie Infanti, το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας, το Χορευτικό Τμήμα της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου, ενώ εξέπληξε η εμφάνιση του ζογκλέρ Angelo ο οποίος προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα με ζογκλερικά και ταχυδακτυλουργικά τρικ για μικρούς και μεγάλους.

a6 1 Νέα Αμμοχώστου

Στο χώρο της εκδήλωσης, τα παιδιά συντρόφευαν ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίραζε δωρεάν δώρα για όλα τα παιδιά, ο ξυλοπόδαρος, καθώς και οι παιδικές μασκότ Ντόρα η Εξερευνήτρια και ο φίλος της Μπούτς.

a7 1 Νέα Αμμοχώστου

Το πρόγραμμα παρουσίαζε η Βασιλική Χατζηαδάμου, ενώ τα παιδιά ψυχαγωγούσε η Μαρία Δημοσθένους και οι Ήρωες της Παραμυθοχώρας.

a8 1 Νέα Αμμοχώστου

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού πωλούσε λαχνούς για ένα πίνακα του ζωγράφου Φάνη Σεργίου αξίας €1.000, ο οποίος θα κληρωθεί με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

a9 Νέα Αμμοχώστου

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με περίπτερα οι: Σύνδεσμος Γονέων Α’ Δημοτικού Σωτήρας, Σύνδεσμος Γονέων Γ’ Δημοτικού Σωτήρας, Σύνδεσμος Γονέων Δημοσίου Νηπιαγωγείου Σωτήρας, Νηπιαγωγείο “ΚΙΒΩΤΟΣ” (με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς), ΣΚΕ Σωτήρας, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας και Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού.

a10 Νέα Αμμοχώστου

Μέγας Χορηγός ήταν η ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων, χορηγοί το τυπογραφείο G-Printers και Marios Graphics, Χορηγοί Επικοινωνίας το Politia FM και Sotiranews ενώ την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Πολιτιστικός Λειτουργός του Δήμου Σωτήρας, Μαρίνος Παυλικκάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στην επίσημη σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

a1 5 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews