Ετήσια εκδήλωση ΑΓΟ στη Σωτήρα Αμμοχώστου

a 396 Νέα Αμμοχώστου
a 7397 Νέα Αμμοχώστου
Πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια εκδήλωση του Προγράμματος Αθλητισμός για Ολους της Επαρχίας Αμμοχώστου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας και σε αυτή έλαβαν μέρος 200 μέλη του προγράμματος ΑΓΟ και την παρακολούθησαν περίπου στα 700 άτομα, γονείς, συγγενείς και φίλοι του προγράμματος… 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Πάμπος Στυλιανού. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας, ο Δήμαρχος Δερύνειας Αντρος Καραγιάννης, ο Κοινοτάρχης Αυγόρου Παναγιώτης Μιχαηλάς και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Παραλιμνίου, Σωτήρας όπως επίσης και Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και Ιδρυμάτων.

Η Υπεύθυνη του Προγράμματος Εφη Μούζουρου Πενηνταέξ στο χαιρετισμό της τόνισε τη σημασία της άθλησης σε όλες τις ηλικίες και την επιτυχία που σημειώνει το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Ολους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη ξεχωριστή θέση που έχει το Πρόγραμμα ΑΓΟ και την όμορφη σχέση που μπορούν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι με τον αθλητισμό.

Αφού συγχάρηκε τους γυμναστές για την εξαιρετική τους δουλειά, υποσχέθηκε ότι ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει αυτό το Εθνικό Πρόγραμμα του Κοινωνικού Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας με την σειρά του αναφέρθηκε στα θετικά που προσφέρει η άσκηση σε όλες τις ηλικίες.