Δικοινοτική δενδροφύτευση στη Δερύνεια από ΑΚΕΛ και CTP

a 2 ΑΚΕΛ, Ειδήσεις, Κυπριακό, Νέα Αμμοχώστου
a 188 ΑΚΕΛ, Ειδήσεις, Κυπριακό, Νέα Αμμοχώστου

Δικοινοτική δενδροφύτευση διοργάνωσαν σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί στη Δερύνεια οι Επαρχιακές Επιτροπές του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου και του Τουρκοκυπριακού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CTP) Αμμοχώστου.

CEB11 1 ΑΚΕΛ, Ειδήσεις, Κυπριακό, Νέα Αμμοχώστου

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο μέρος της δικοινοτικής δεντροφύτευσης η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 22 Απριλίου στην Έγκωμη Αμμοχώστου.

CEB12 ΑΚΕΛ, Ειδήσεις, Κυπριακό, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “τα δύο κόμματα, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη συνεργασία τους, διοργανώνουν τις συμβολικές αυτές δενδροφυτεύσεις με στόχο να στείλουν ξανά το μήνυμα της ειρήνης, της συνεργασίας και της συνέχισης του αγώνα για μια Κύπρο ενωμένη, ομόσπονδη και ευημερούσα για όλους τους κατοίκους της”.

a3 ΑΚΕΛ, Ειδήσεις, Κυπριακό, Νέα Αμμοχώστου

Οι εκδηλώσεις του ΑΚΕΛ και του ΤΡΚ εντάσσονται μέσα στο πλαίσιο του δίμηνου δικοινοτικού φεστιβάλ πολιτισμού το οποίο συνδιοργανώνουν μια πλειάδα οργανώσεων και ομάδων μετά από πρωτοβουλία των Γραφείων Πολιτισμού και Επαναπροσέγγισης της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, το οποίο φέρει τον τίτλο «Με γέφυρες τις ρίζες, πορεία προς το μέλλον».

SotiraNews