Απόπειρα φόνου: Eπέστρεψε στο καφενείο με κυνηγετικό

a 138 Ειδήσεις
a 1627 Ειδήσεις

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 42 χρόνων.

Συγκεκριμένα, 45χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού βρισκόταν στο καφενείο του 42χρονου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σε κάποια στιγμή, μετά από διαπληκτισμό με τον 42χρονο, εκδιώχθηκε από το καφενείο.

Μετά από λίγα λεπτά ο 45χρονος επέστρεψε κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Έγινε αντιληπτός από τον 42χρονο και τον 18χρονο οι οποίοι κινήθηκαν προς το μέρος του με σκοπό να τον αφοπλίσουν. Ο 45χρονος έριξε πυροβολισμό εναντίον του 18χρονου από απόσταση 15 μέτρων περίπου τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Ο 45χρονος προσπάθησε να αφοπλίσει τα δράστη και δέχθηκε πυροβολισμό στο μηρό. Τελικά κατάφερε να τον αφοπλίσει και ο 45χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν από θαμώνες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος έφερε ελαφρές εκδορές προφανώς από σφαιρίδια στο κεφάλι ενώ ο 45χρονος εισήχθη στο χειρουργείο λόγω σοβαρού τραύματος στο μηρό. Η κατάστασή τους είναι εκτός κινδύνου.

Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.