Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η… ανακωχή σφραγίστηκε με ένα φιλί στο στόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

vandi vissi arthro

Η μακροχρόνια κόντρα, τα συμφέροντα που την συντηρούσαν και οι λόγοι που τις έφεραν ίδια σκηνή – Δείτε αποσπάσματα από το θριαμβευτικό φινάλε του J2US – Τι τηλεθέαση έκανε η… συνάντηση κορυφής

Δύο γυναίκες, δύο τραγουδίστριες, μια κόντρα που κράτησε χρόνια, κι ένα «πόλεμος», που γινόταν, ξεκινώντας, συχνά σκόπιμα από τα μετόπισθεν, για μια δήλωση, για ένα τραγούδι, για ένα…φουστάνι! Κάπως έτσι θα μπορούσε να σκιαγραφήσει κανείς, με λίγες λέξεις, τη σχέση της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. Μια σχέση, ανύπαρκτη μεν σε προσωπικό επίπεδο, μέχρι προσφάτως τουλάχιστον, πολυτάραχη δε η οποία, αφού πέρασε από σαράντα κύματα, προκάλεσε αμέτρητα σχόλια και χώρισε ένα μέρος του εγχώριου ακροατηρίου σε δυο διαφορετικά στρατόπεδα, κατέληξε σε χάπι εντ που προβλήθηκε μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Tην ώρα που η Άννα Βίσση τραγουδούσε στη σκηνή του μουσικού σόου, η Δέσποινα Βανδή την απαθανάτισε και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μερικές ώρες αργότερα, ήταν η σειρά της Άννας Βίσση να μιλήσει δημοσίως για τη Δέσποινα Βανδή. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία αγκαλιάζονται σφιχτά και χαμογελούν έγραψε: «Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα».

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Άννα Βίσση στο Instagram:

vissi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10