Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία του παιδιού της

Μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον του ανακριτή και της εισαγγελίας η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για το θάνατο της 9χρονης.

ektakto profylakistea krithike i royla pispirigkoy poy katigoreitai gia tin dolofonia toy paidioy tis απολογία, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ, ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον του ανακριτή και της εισαγγελίας η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για το θάνατο της 9χρονης.

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας δεν έπεισε κατά την απολογία της όπου υποστήριξε ότι δεν έχει τελέσει το έγκλημα που της αποδίδεται.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 33χρονη δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις για τα σημεία της δικογραφίας που την οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, από την Ανακρίτρια, σε μια πολύωρη διαδικασία.

Τι υποστήριξε στην απολογία της

Η μητέρα της Τζωρτζίνας ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων για τη φράση που φέρεται να είπε στους γιατρούς, μία μέρα πριν το παιδί καταλήξει, η οποία ήταν: «το μεγαλύτερο επεισόδιο δεν το έχετε δει ακόμη».

Η κατηγορούμενη φαίνεται πως αιτιολόγησε τη συγκεκριμένη φράση, λέγοντας πως αυτό που είπε ήταν μία προειδοποίηση «ένα καμπανάκι προς τους γιατρούς», ώστε να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα επεισόδια ήξερε ότι το παιδί έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και στη συνέχεια ένα μεγαλύτερο, μία βραδυκαρδία. Φέρεται επίσης να είπε στη δικαστική λειτουργό πως ρώτησε στο Νοσοκομείο Παίδων για την ύπαρξη καμερών διότι είχε σημειωθεί μια κλοπή.

Η 33χρονη φέρεται να αναφέρθηκε σε όλη την πορεία της σχέσης της με τον σύζυγό της σε βάρος του οποίου φαίνεται να μην άφησε την παραμικρή αιχμή.

Επεσήμανε επίσης ότι το παιδί είτε ζητούσε η ίδια είτε δεν ζητούσε, θα έμπαινε σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω των ιδιαίτερων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της δικογραφίας για την ψυχραιμία που επέδειξε όταν η Τζωρτζίνα εμφάνισε το μοιραίο περιστατικό, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε πως είχε ήδη χάσει δύο παιδιά και διαχειριζόταν διαφορετικά την όλη κατάσταση. Φέρεται επίσης να είπε πως για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, υπάρχουν ιατροδικαστικές εκθέσεις που έχουν αποφανθεί για τους λόγους που εξέπνευσαν.

via: Enimerotiko