Εκτός ορίων ο Δήμαρχος Βόλου: Ξυλοφόρτωσε πλημμυροπαθή που τον έβρισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό

3BE897B7 00DC 4AF1 8DD3 D72A65D3D0BE

Εκτός ορίων βγήκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας με πλημμυροπαθείς στην περιοχή Άλλη Μεριά αφού χειροδίκησε εναντίον πολίτη που τον εξύβρισε.

Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στη διαλυμένη γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Χθες κλήθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους ξανά εκεί.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυροπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν στο μέγιστα με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης. Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό από το 00:30 και μετά:

Στ. Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση Μπέου απ’ τη διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου

Να άρει τη στήριξη του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα ζητά από τους πολίτες την επόμενη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουν «μια πρώτη ανάσα στη χώρα». Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook:

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου. ‘Αραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα