ΕΛΛΑΔΑ: Eίσοδος σε σούπερμάρκετ μόνο με αρνητικό test για τους ανεμβολίαστους – Η νέα πρόταση των ειδικών

soypermarket eisodos mono me arnitiko self test i moriako gia toys anemvoliastoys i nea protasi ton eidikon ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ, εμβολιασμένοι, Κορονοϊός, σούπερ μάρκετ

Νέες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι σχετικά με το τι θα ισχύσει με τα αρνητικά τεστ σε εσωτερικούς χώρους όπως τα σούπερ μάρκετ. Κατά τη νέα πρόταση, όσοι πολίτες θέλουν να εισέλθουν σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα λιανεμπορίου και πώλησης πάσης φύσεως τροφίμων, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό pcr ή self test.

Στο τραπέζι είναι η νέα σκληρή πρόταση από τους ειδικούς και δεν αποκλείεται τελικά, εφόσον η επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ανάλογη, η κυβέρνηση να την εφαρμόσει και έτσι μόνο οι εμβολιασμένοι να μπαίνουν ελεύθερα στους παραπάνω χώρους.

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γώγο«αν δεν εμβολιαστούμε δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να συγχρωτιζόμαστε στα σούπερ μάρκετ. Θα πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία ελέγχου». Ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το στίγμα λέγοντας ότι «όσοι εμβολιάστηκαν έκαναν το χρέος τους προς την πολιτεία».

«Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα γίνει άρση περιορισμών για τους εμβολιασμένους και από εκεί και πέρα θα υπάρχει το αυτονόητο στο testing των μη εμβολιασμένων» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

via