Ελλάδα: Νέες μαρτυρίες για το σοκαριστικό τροχαίο με την παράσυρση και εγκατάλειψη της 17χρονης

Πολλοί οδηγοί ήταν αυτόπτες μάρτυρες της παράσυρσης της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών

Screenshot 9 13 Ελλάδα, Τροχαίο

Συγκλονίζει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στο δρόμο, στη Λεωφόρο Αθηνών, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου.

«Για το αυτοκίνητο που κάνει όπισθεν, υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι την χτυπάει και αυτό την κοπέλα, την εγκλωβίζει και κάνει πίσω για να την απεγκλωβίσει», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Μια μαρτυρία λέει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα είναι παλιό και μάλλον επέβαιναν μέσα 3 άτομα»

«Γίνεται μια μεγάλη έρευνα, καρέ καρέ τα βίντεο που υπάρχουν για να δούμε ακριβώς τι έγινε και να βρούμε αυτόν που χτύπησε την κοπέλα. (…) Μια άλλη μαρτυρία λέει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα είναι παλιό και μάλλον επέβαιναν μέσα 3 άτομα. Και τη μάρκα του αυτοκινήτου έχουν πει. Όταν έχουμε μια μαρτυρία την ελέγχουμε, καθώς μπορεί να είναι και λάθος».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Η κοπέλα είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Βρέθηκαν δύο αυτόπτες μάρτυρες που πήγαν και κατέθεσαν. (…) Δεν ξέρεις ποιος έχει μεγαλύτερη ευθύνη, αυτός που χτύπησε ή αυτοί που περνάνε και δεν ενδιαφέρονται καθόλου. Εδώ μιλάμε για βαριά σωματική βλάβη».

Την προσπερνούσαν για 10 λεπτά

Το κορμί της ανήλικης εκτινάσσεται μερικά μέτρα μακριά στην άσφαλτο, με τον οδηγό να συνεχίζει ατάραχος την πορεία του και να μην επιστρέφει ποτέ να τη βοηθήσει, όπως ακριβώς συνέβη και με όλα τα υπόλοιπα οχήματα που πέρασαν από το σημείο.

Μάλιστα αυτό που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους είναι πως φαίνεται λίγα λεπτά μετά ένα Ι.Χ. να σταματά επιτέλους, ωστόσο ο οδηγός κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά την 17χρονη και συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η τρομακτική αδιαφορία ολονών κράτησε για 10 ολόκληρα λεπτά.

Πηγή: protothema.gr