EΛΛΑΔΑ: Oδηγός ΚΤΕΛ απείλει μαθητή που δεν φορούσε μάσκα: «Άμα σε πλακώσω στις μπάτσες θα σου πω εγώ αν την έβαλες» -ΒΙΝΤΕΟ

O οδηγός του ΚΤΕΛ, θα υποβληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο

a1be378137c7215b6ce2af17403dc505 L μαθητηΣ, μάσκα, οδηγός

Με μια απαράδεκτη συμπεριφορά αντιμετωπίστηκε μαθητής από οδηγό του ΚΤΕΛ επειδή δε φορούσε τη μάσκα του κατά τη διάρκεια της επιβίβασής του.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, από το focusfm.gr, ο οδηγός καταγράφεται να μιλά με απαράδεκτο τρόπο στον μαθητή για τη μάσκα του.

«Είσαι μάγκας ρε; Είσαι μάγκας; Ε; Είσαι μάγκας; Βάλε τη μάσκα, βάλ’την και μη ξαναβγάλεις τη μάσκα, με τις κλωτσιές θα σε πετάξω έξω. Δώσε την κάρτα σου, δώσε την κάρτα σου. Να σε μιλάω και να με γράφεις; Τόσο δυνατό στυλό; Έχεις τόσο δυνατό στυλό;».

Και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Φόρεσα τη μάσκα
-Ε;
-Μια φορά δεν την έβαλα
-Μια φορά; Στο πρακτορείο δεν σε είπαν να τη βάλεις; Από το πρακτορείο μέχρι εδώ σου κατέβηκε η μάσκα;
-Την έβαλα τη μάσκα
-Την έβαλες τη μάσκα; Άμα σε πλακώσω στις μπάτσες θα σε πω εγώ αν την έβαλες. Κοίταξε καλά εγώ δεν είμαι καθηγητής, ούτε έχω παιδεία και διδακτορικά», ήταν η συνομιλία ανάμεσα σε οδηγό και μαθητή.

O οδηγός του ΚΤΕΛ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα υποβληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο για τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον του μαθητή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

in.gr