Ελλάδα: «Τι κάνεις; σε αγαπάω» οι τελευταίες κουβέντες της 63χρονης στον δολοφόνο της

Ανατριχίλα προκαλούν οι τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας

Σκότωσε τον γιο του επειδή είδε φωτογραφίες του με γυναικεία εσώρουχα

Ανατριχίλα προκαλούν οι τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα την οποία σκότωσε με μαχαίρι ο 37χρονος άνδρας και καλύτερος φίλος της κόρης της.

Ένας άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας που έμελε να δολοφονηθεί από τα χέρια του μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη της 63χρονης που ακόμη όταν την σκότωνε με το μαχαίρι ο 37χρονος του φώναζε πως τον αγαπάει.

Όπως αποκαλύπτει το STAR, ο κατηγορούμενος με αυτά τα λόγια περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας: «Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ”Σ… τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε!

Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ”Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί.

Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα».

Τι έκανε μετά το έγκλημα

Στην κυνική του ομολογία περιγράφει τις κινήσεις του, αμέσως μετά το έγκλημα που συγκλόνισε τη Χαλκίδα.

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα».

«Έπρεπε να πάρω τα χρήματα για να παίξω τζόγο»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του 37χρονου ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σε σημείο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως εντοπίστηκε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στις αρχές, τα χρήματα που βρήκε και άρπαξε ήταν περίπου 7.000 ευρώ και τα έπαιξε στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Ζητάει συγγνώμη ο δράστης

«Ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς μου και στην Κωνσταντίνα» αναφέρει, μέσω του δικηγόρου του στο newsit.gr, ο 39χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στην Χαλκίδα.

Ο Βασίλης Βαλιάνος είναι ο δικηγόρος του ανθρώπου που με πέντε μαχαιριές αφαίρεσε τόσο βίαια τη ζωή της 63χρονης μέσα στο σπίτι της, στη Χαλκίδα, όπου είχε μπει για να αρπάξει μεγάλο χρηματικό ποσό. Μιλώντας στο newsit.gr ο κ. Βαλιάνος μεταφέρει τα λόγια του 39χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν δεν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα.

«Θέλει να πει ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς του, στην Κωνσταντίνα, την κόρη της αδικοχαμένης 36χρονης, που ήταν παιδική φίλη του και στον κόσμο που πλήγωσε. Ήταν μία πράξη η οποία δεν ήταν προσχεδιασμένη, ο τζόγος τον ώθησε εκεί για να πάρει χρήματα. Δεν είχε δόλο και ούτε καν είχε σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

Όπως επισημαίνει στο newsit.gr, ο εντολέας του «ήταν εθισμένος και μου είπε ότι είχε προσπαθήσει να το κόψει. Είχε εθιστεί στον τζόγο πριν τον κορονοϊό και στην πανδημία γιγαντώθηκε όλο αυτό, ήταν κλεισμένος στο σπίτι και έπαιζε. Οι γονείς του το γνώριζαν αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μου είπε ότι χρώσταγε αλλά δεν μου είπε πού».

Ο κ. Βαλιάνος μεταφέρει αυτά που του περιέγραψε ο καθ’ ομολογίαν δράστης ότι δηλαδή «ενώ νόμιζε ότι ήταν κατάκοιτη, την είδε και τα έχασε εκείνη την στιγμή. Έως και χθες πάλευε η συνείδησή του με την λογική του».

Η αστυνομία από την αρχή είχε υποψίες ότι δολοφόνος της 63χρονης γυναίκας είναι 39χρονος, καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στην σορό της 63χρονης και είχαν δει από κάμερες ασφαλείας ότι τριγυρνούσε κοντά στο σπίτι.

Όταν εξακρίβωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα, τον ταυτοποίησαν και χθες Δευτέρα (3/6/24) τον προσήγαγαν. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και όπως ανέφερε στον δικηγόρο του, χρωστούσε χρήματα από τον τζόγο.