«Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η επιστολή που έλαβε η Κυριακή από το δολοφόνο της

H 28χρονη την ώρα που πήγε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων είχε στα χέρια της μια επιστολή που της είχε στείλει ο 39χρονος δράστης

gynaikoktonia 5 640x426 1 Άγιοι Ανάργυροι, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ, Ελλάδα

Από τον ειδικό πραγματογνώμονα και την ειδική ψυχιατρική έκθεση που θα παραδώσει στην 25η ανακρίτρια θα καθοριστούν οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο ειδικός επιστήμονας θα εξετάσει τον 39χρονο δράστη, προκειμένου να κρίνει αν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και αν θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή ή σε κάποιο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Όπως ισχυρίζονται συγγενείς και φίλοι της άτυχης Κυριακής, ο δράστης «τα έχει τετρακόσια», ενώ οι τέσσερις ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

Πλέον, ο 39χρονος παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο, δεμένος στο κρεβάτι του για λόγους ασφαλείας, με τρεις εξωτερικούς φρουρούς από τις φυλακές Κορυδαλλού να έχουν αναλάβει τη φύλαξή του.

Η επιστολή που έστειλε στην Κυριακή

Όπως αποκάλυψε το Star, η Κυριακή Γρίβα είχε μαζί της όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων μια επιστολή που της είχε στείλει ο δράσης και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η εμμονή του με την Κυριακή.

Στην επιστολή αυτή ο 39χρονος πρώην σύντροφός της λέει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας, ενώ προσπαθεί να πείσει την Κυριακή να είναι μαζί του.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι το άτυχο κορίτσι του στάθηκε σε πολλά. «Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Πηγή: in.gr