Γλυκά Νερά: Η εμπλοκή τρίτου προσώπου και η κατάθεση που δεν πρόσεξε η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκης Βασίλης Λαμπρόπουλος

5eb89585d5dcf72cc772db95a0bbeef3 Γλυκά Νερά, Έγκλημα

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο αστυνομικός συντάκτης στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα αντιφατικά στοιχεία, για την εμπλοκή τρίτου προσώπου και την αλλοίωση των δεδομένων στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Αρχικά ανέφερε ότι το κίνητρο ήταν η σταδιακή ρήξη που υπήρχε στο εσωτερικό του ζευγαριού. «Η έκρηξη αγάπη με τις πτήσεις με το ελικόπτερο πάνω από την Αλόννησο, αντικαταστάθηκε με εντάσεις και οδήγησε σε ένα μίσος μεταξύ των δύο».

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για ύπαρξη ατόμου τρίτου ατόμου. «Επικοινώνησε μαζί μας ένας νομικός και πρόκειται για γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου». Συμπλήρωσε ότι είχε σχέση με τον πιλότο πριν τη γνωριμία του ζευγαριού και τους ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Εξήγησε ότι ο δολοφόνος παρουσίασε τέτοια εικόνα για τον εαυτό του και αλλοίωσε τόσο πολύ τα δεδομένα με αποτέλεσμα η Ελληνική Αστυνομία να πειστεί για αρκετό καιρό. «Η Αστυνομία είχε επικηρύξει τους δράστες με 300.000 ευρώ, είχε προσαγάγει ένα Γεωργιανό και έψαχνε Αλβανούς και Ρωσοπόντιους ληστές».
Συμπλήρωσε ότι 33χρονος είχε παραπλανήσει ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς βλέποντας τον τόπο του εγκλήματος.

Παράλληλα εξήγησε ότι η δραστηριότητα του κινητού, το βιομετρικό ρολόι μαζί με άλλες αμφιβολίες όπως η μη ύπαρξη DNA, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι δεν μπήκε άνθρωπος στο σπίτι. «Υπήρξε η απορία πως μπόρεσε να λιποθυμήσει για μιάμιση ώρα χωρίς να χάσει τη ζωή του και δεν προέκυπτε το ποσό των 11.000 ευρώ».

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι η ψυχολόγος ανέφερε κάποια πράγματα στην Αστυνομία για τη σχέση του ζευγαριού, τα οποία δεν αξιολογήθηκαν σωστά λόγω της σκηνοθεσίας για ληστεία. «Ήταν η μόνη που γνώριζε τη συνέβαινε στο ζευγάρι και ήταν κρίσιμη η κατάθεση της».

Όσον αφορά το ημερολόγιο, ο κύριος Λαμπρόπουλος εξήγησε ότι υπήρξε ηλεκτρονικό ημερολόγιο το οποίο ανασύρθηκε από τον υπολογιστή της. «Το περί εντύπου ημερολόγιο αμφισβητείται». Πρόσθεσε ότι η Καρολάιν έγραφε από πέρσι τον Ιούλιο στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο ότι θέλει να φύγει, η κατάσταση χειροτερεύει και ότι δεν τον θέλει. «Μοιραίο σφάλμα της Καρολάιν ήταν ότι δεν ανέφερε τίποτα στην οικογένεια της για να παρέμβουν και να μειωθεί η ένταση».

Ξεκαθάρισε ότι αρκετός κόσμος είχε θεωρήσει ως ύποπτο τον 33χρονο πιλότο μετά τις δηλώσεις στα ΜΜΕ. «Εγώ πήρα τις δηλώσεις και τις είχα πάρει σε αναλυτή για να αναλυθεί η γλώσσα σώματος, η ανίχνευση ψεύδους και η εναλλαγή βλέμματος και καταλήξαμε ότι είναι ψευδής η συμπεριφορά του».

Επεσήμανε ότι υπήρξε βεβαιότητα ότι είναι ο δράστης καθώς έφτασε να απαντά σε μηνύματα δημοσιογράφων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τέλος ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες αρχίζει η δίκη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sigmalive