Γλυκά Νερά-Σοκάρει η ομολογία του 32χρονου πιλότου: «Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά»

Οι εξελίξεις για το έγκλημα στο Γλυκά Νερά

3A1D7724 1A4F 4CE6 B8AA 4171CA385B01 Γλυκά Νερά

«Λύγισε» υπό το βάρος των στοιχείων που συνέλεξε με μεθοδικότητα η αστυνομία ο 32χρονος πιλότος και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Ο νεαρός άνδρας ομολόγησε μετά από ώρες κατάθεσης στη ΓΑΔΑ και ενώ οι αστυνομικοί είχαν αδιάσειστα στοιχεία.

Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι είχε έντονο διαπληκτισμό το μοιραίο βράδυ με την 20χρονη Καρολάιν. Ο πιλότος είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι δεν ομολογούσε μέχρι τώρα τη δολοφονία της συζύγου του, καθώς σκεφτόταν το μωρό τους.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Μάλιστα, είπε ότι «την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά».

Ο 32χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος…

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό πιθανού συνεργού καθώς ο πιλότος είχε εντοπιστεί από τις Αρχές δεμένος.

Πηγή: Sigmalive