Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό – Η περιγραφή του συγκλονίζει

«Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα», τονίζει ο παρουσιαστής

grigorisarnaoutoglou 1 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, εγκλωβισμένος

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον εγκλωβισμό του στην Αττική Οδό λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κανείς δεν ειδοποίησε πως μπορούσαν να βγουν από τις εξόδους και τόνισε ότι τους έβαλαν μέσα παρότι τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα.

«Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και παθαίνω σοκ, γιατί είναι όλα σταματημένα. Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλα ήταν σταματημένα, κανείς δεν λέει “να βγω εκεί”. Γλιστρούσαν όλα τα αυτοκίνητα στην ανηφόρα που δεν είχαν αλυσίδες κι έτσι όσοι πήγαιναν να βγουν, γλιστρούσαν και πήγαιναν από πίσω. Κι έτσι έγινε και το τέλειο μπλοκάρισμα που κανείς δεν μπορούσε να βγει, γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους».

«Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα μετά από μία με μιάμιση ώρα. Αυτό που με σόκαρε κι ήθελα να το πω ήταν πως τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα. Όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν ισοσταθμίζεται με 2.000 ευρώ αποζημίωσης», κατέληξε.

in.gr