Καταγγελία 27χρονης για ασέλγεια: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον 33χρονο «δάσκαλο»

«Λιώνω, σε θέλω» - «Ζωντόβολο σου μιλάω...»

98475984797534 ασέλγεια, δάσκαλος, Καταγγελία, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Να προσεγγίσει ξανά την 27χρονη κοπέλα από τον Βύρωνα, σε βάρος της οποίας λίγες ώρες νωρίτερα είχε επιχειρήσει να ασελγήσει, προσπάθησε ο 33χρονος «δάσκαλος». Και αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών, με την νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλο να καταγγέλλει το περιστατικό στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας αλλά να μην γνωρίζει κάποιο άλλο στοιχείο πέραν του προφίλ του στο Facebook.

«Λιώνω, σε θέλω», της έγραψε ο 33χρονος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα το προηγούμενο βράδυ, με την κοπέλα να επιχειρεί να αποσπάσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου για να το δώσει στην ΕΛ.ΑΣ.

«Μου δίνεις λίγο το κινητό σου;», ρώτησε η 27χρονη για να της απαντήσει «γιατί;», «για να σε πάρω τηλέφωνο» αποκρίθηκε η νεαρή, με τον 33χρονο να ξαναρωτά ψηλιασμένος «τι να μου πεις;» και την ξενοδοχοϋπάλληλο να του λέει «θέλω να σου πω κάτι σημαντικό». «Με τρομάζεις» αποκρίθηκε ο «δάσκαλος», με την 27χρονη να επιμένει αλλά να μην παίρνει απάντηση: «στείλε μου και θα σε πάρω να σου πω».

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας (Τρίτη 4/1), εμφανίστηκε ξανά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ρωτώντας την: «τι κάνεις;», με την 27χρονη να μην απαντά και τον 33χρονο να της στέλνει μετά από ώρες ακόμη ένα μήνυμα, αυτή τη φορά για να τη βρίσει: «ζωντόβολο σου μιλάω…».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.