Λύγισαν οι τηλεθεατές: Το βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας να φωνάζει «νίκησα» που έδειξε η Αγγελική Νικολούλη

Για άλλη μία Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

lygisan oi tiletheates to vinteo tis mikris tzortzinas na fonazei nikisa poy edeixe i aggeliki nikoloyli Αγγελικη Νικολουλη, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΦωΣ στο τουνελ

Για άλλη μία Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Στο συγκλονιστικό φινάλε της εκπομπής πριν από το Πάσχα, είδαμε ένα βίντεο όπου φαίνεται καρέ-καρέ η μικρή Τζωρτζίνα να χαίρεται και να φωνάζει ούσα μέσα σε ένα γήπεδο «κέρδισα» «λυγίζοντας» τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter για την αδικοχαμένη ψυχή για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα να αναφέρουμε πως η Αγγελική Νικολούλη έδειξε και ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που της έδωσε ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος φαίνεται να κρατά μία απόσταση από τα γεγονότα, κάτι που σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους στο πάνελ της εκπομπής.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά αλλά μιας και το καταλάβανε τι έκαναν; Αν αναρωτιόμουν τι έγινε με τα παιδιά, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα τη στήριζα μέχρι τέλους; Όχι, δεν σκέφτηκα τίποτα. Αυτά που μου μετέφερε η Ρούλα ήταν ότι χρειάζονταν εξετάσεις περαιτέρω για το γονιαδικαό πρόβλημα».

Δείτε ορισμένα από τα tweets:

780 Αγγελικη Νικολουλη, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΦωΣ στο τουνελ

781 Αγγελικη Νικολουλη, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΦωΣ στο τουνελ

782 Αγγελικη Νικολουλη, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΦωΣ στο τουνελ

783 Αγγελικη Νικολουλη, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΦωΣ στο τουνελ

via: Enimerotiko