Με μαχαιριές στην κοιλιά σκότωσε ο 80χρονος τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη – Τους εντόπισε ο ανιψιός τους

Ο άνδρας εντοπίστηκε ημιλυπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα της 87χρονης

Screenshot 15 2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 80χρονος που εντοπίστηκε ημιλυπόθυμος το μεσημέρι της Πέμπτης, δίπλα στο άψυχο σώμα της 87χρονης συζύγου του. Η γυναίκα βρέθηκε σε «λίμνη» αίματος με τραύματα από μαχαιριές, στην κουζίνα του διαμερίσματος που ζούσαν στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ηλικιωμένος κρίνεται ως ο «νούμερο ένα» ύποπτος για την ανθρωποκτονία και γι’ αυτόν τον λόγο οι αστυνομικοί βρίσκονται στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή. Ο 80χρονος νοσηλεύεται στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Παπανικολάου», είναι εκτός κινδύνου και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο δεν λέει λέξη στους γιατρούς για το πώς έγινε το περιστατικό και τι συνέβη με τη σύζυγό του.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο ανιψιός του ζευγαριού ανησύχησε που δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και επισκέφτηκε το διαμέρισμα επί της οδού Σεφέρη 33 για να ελέγξει αν είναι καλά στην υγεία τους. Τότε, αντίκρισε νεκρή τη γυναίκα μέσα σε «λίμνη» αίματος με μια μεγάλη τομή στην κοιλιακή χώρα και τον σύζυγό της πεσμένο δίπλα της στην κουζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καρφωμένο στην κοιλιά της ηλικιωμένης βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ από τους διασώστες διαπιστώθηκε ότι έφερε κοψίματα στους καρπούς και τραύματα στο πρόσωπο, πιθανότατα με κάποιο αντικείμενο.

Όπως είπαν γείτονες, το ζευγάρι δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα με καβγάδες και φαίνονταν αγαπημένοι. Ωστόσο, μια νεαρή κοπέλα που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία ανέφερε πως το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι, η γυναίκα τής χτύπησε το θυροτηλέφωνο και έμοιαζε κλαμένη και τρομαγμένη.

Σύμφωνα με τη νεαρή, η 87χρονη δεν είχε τα κλειδιά της και «με ρώτησε αν μπορώ να της ανοίξω. Εγώ, όμως, επειδή ήμουν μόνη με μία φίλη μου στο σπίτι και φοβόμουν να ανοίξω σε αγνώστους, ζήτησα να έρθει αργότερα που θα ήταν εκεί οι γονείς μου, κάτι που δεν έγινε».

«Η γυναίκα ήταν τρομαγμένη, έκλαιγε και έλεγε “σας παρακαλώ, ανοίξτε μου” και φώναζε από κάτω. Εμείς, βγήκαμε στο μπαλκόνι και της ζητήσαμε να βγει λίγο πιο έξω από το θυροτηλέφωνο για να τη δούμε από το μπαλκόνι», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει στη σορό της γυναίκας, ενώ κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση που θα δώσει ο 80χρονος στου αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: protothema.gr