Πέτρος Φιλιππίδης: Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και θα ζητήσει να φορέσει «βραχιολάκι»

Ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης πρόκειται να ζητήσει να φορέσει «βραχιολάκι» με δική του χρέωση έτσι ώστε να βρεθεί σπίτι του μέχρι τη δίκη.

b filipidis 1 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, όμως θα επιδιώξει σε λίγο καιρό να βρεθεί σπίτι του πριν τη δίκη του. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει κριθεί προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Αναλυτικότερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης σχεδιάζει να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για κατ’ οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On time, ο προφυλάκισμένος ηθοποιός θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι γνωστό ως «βραχιολάκι». Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι διατεθειμένος να το φορέσει και, μάλιστα, με δικά του έξοδα.

Στον δρόμο που χάραξε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο ηθοποιός θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος στο σπίτι του μέχρι να γίνει η δίκη του έτσι ώστε να γλιτώσει την παραμονή του στο ίδιο θάλαμο με άλλους 19 κρατούμενους. Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένος να πληρώσει το κόστος του μηχανήματος, της τοποθέτησης αλλά και της ημερήσιας παρακολούθησης. Τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο Δημήτρης Λιγνάδης με το αίτημά του ωστόσο να απορρίπτεται.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν οι Αρχές είναι διατεθειμένες να δεχθούν κάτι τέτοιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τι είχε ζητήσει από τη σύζυγό του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ζήτησε από τη σύζυγό του στην πρόσφατη επίσκεψή της να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από τη φυλακή και εκείνη του υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη επιθυμία του ηθοποιού είναι να προσέχει η σύζυγός του τον γιο τους.

Η σύζυγος του Φιλιππίδη και ο γιος τους Δημήτρης είναι τα μόνα πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει όλη αυτή την περίοδο, από τότε που αποκαλύφθηκαν οι συγκλονιστικές καταγγελίες εις βάρος του.

Πηγή: In.gr