Ποια πρώην παίκτρια του GNTM έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Η διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και το υγιέστατο μωρό τους

7d35bf1db429b1527d6c3391f49faa8c 22 GNTM, ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε πρώτη φορά μαμά, αποκτώντας έναν υγιέστατο γιο. Η ίδια το ανακοίνωσε στο Instagram της ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Ο λόγος για την Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM!

https://www.instagram.com/p/CWqEXwsInet/?utm_source=ig_embed

Η Μαρτίνα είχε αποκαλύψει πως είναι έγκυος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» στην οποία είχε πει: «Περιμένω αγοράκι. Είμαι 7,5 μηνών. Είναι το πρώτο μου μωρό. Με τον σύντροφό μου είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Πάμε στον πέμπτο χρόνο. Ο σύντροφος μου έχει παιδάκι και από τον πρώτο του γάμο. Μένουμε μόνιμα στην Πάτρα».

Όσον αφορά τη σχέσης της είχε πει η πρώην παίκτρια του GNTM: «Ήρθα στην Ελλάδα 6 μηνών μαζί με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν. Έχω μεγαλώσει με τον πατριό μου, που είναι από την Κρήτη. Από πολύ μικρή ήμουν ανεξάρτητη. Με τον Κώστα γνωριστήκαμε σε μια νυχτερινή έξοδο και κολλήσαμε αμέσως. Στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα με την ηλικία του Κώστα. Ο Κώστας θα κλείσει τα 48 και εγώ είμαι 23. Εγώ του έκανα πρόταση γάμου, γιατί μου έλεγε για πλάκα “πότε θα με ζητήσεις”. Του έκανα πρόταση γάμου πέρσι στα γενέθλιά του. Μου είπε ότι θέλει δυο μήνες να το σκεφτεί».