Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο

32b98a089ec047ef0c1836dff4baa610 Σεμέδο, Υπόθεση Βιασμού

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Παράλληλα, ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό, ο οποίος φέρεται να διέπραξε το ίδιο αδίκημα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα.

Η 17χρονη, μαζί με την μητέρα της, κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στην συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής, με δήλωση του δικηγόρου του, αρνείται την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. «Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε την δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Πηγή: ΚΥΠΕ