Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη

Την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, είχε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, στη Βουλή

B9F48C0F 0259 4DF3 BB7C 820A58C129A0

Την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, είχε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, στη Βουλή.

Υποδεχόμενος τον κ. Κασσελάκη στο γραφείο του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τού ευχήθηκε καλή αρχή, ενώ η συνάντησή τους διήρκησε περίπου μία ώρα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης «ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη για τις θέσεις της χώρας για τις εξελίξεις τη Μέση Ανατολή, για τις συζητήσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τις προοπτικές μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, καθώς και για τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης».

«Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι πάντα στη διάθεση του κ. Κασσελάκη όπως και των άλλων πολιτικών αρχηγών για την ενημέρωσή τους», αναφέρεται στην ενημέρωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ