Πυροσβέστες ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και πήγαν δώρα σε Ογκολογική Μονάδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκίνηση προκαλεί το γεγονός που έγινε σε Ογκολογική Μονάδα Παίδων στην Ελλάδα - Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

4

Μία συγκινητική εκδήλωση πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα, χθες, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Άγιος Βασίλης και οι καλικάντζαροι μοίρασαν δώρα στο προαύλιο του νοσοκομείου και ιπτάμενοι πυροσβέστες κατέβαιναν με σχοινιά από όροφο σε όροφο, χαρίζοντας δώρα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, αφού για εκείνα τα Χριστούγεννα έφτασαν λίγο… νωρίτερα!

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο Διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας και η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία είχε συνδεθεί μέσω Skype.

Δείτε φωτογραφίες και Βίντεο:

7 5 4 1 2


Πηγή: Πρώτο Θέμα