Συναγερμός για την Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί – Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

Στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση

photo1649153788

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε σύμφωνα με τον Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

«Θερμή υποδοχή» στον Κορυδαλλό – Την απειλούσαν συγκρατούμενές της

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού,

Η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Παρά τις προσπάθειες, τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Πηγή: in.gr