Ρούλας Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η απολογία της – Τι ανέφερε για το κατηγορητήριο

Περιορίστηκε να μιλήσει για τη σχέση που είχε με το παιδί της

Screenshot 5 3 Ελλάδα, ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις κακουργηματικές κατηγορίες που της αποδίδονται για την υπόθεση θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας.

Από ότι όλα δείχνουν, η απολογία της κατηγορουμένης αναμένεται να είναι πολύωρη και λεπτομερής, διότι θα επικεντρωθεί στα κρίσιμα και «ύποπτα» περιστατικά που αναφέρονται στην ογκώδη δικογραφία για το διάστημα που η 9χρονη μπαινόβγαινε σε νοσηλευτικά ιδρύματα, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή από χορήγηση υπερβολικής δόσης κεταμίνης.

Τι ανέφερε την πρώτη μέρα της απολογίας της

Κατά την πρώτη ημέρα της απολογίας της (15 Νοεμβρίου 2023) η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η ίδια προκάλεσε τον θάνατο της κόρης της, περιορίστηκε να μιλήσει για τη σχέση που είχε με το παιδί της, περιέγραψε την καθημερινότητα της οικογένειας και σκιαγράφησε τον χαρακτήρα της 9χρονης που, όπως τόνισε, δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που μετέφεραν στο δικαστήριο μάρτυρες κατηγορίας. Δηλαδή δεν ήταν ένα μοναχικό και φοβισμένο παιδί αλλά «πάρα πολύ κοινωνικό», «το πιο χαρισματικό παιδί του κόσμου».

«Εγώ την ξέρω, εγώ τη μεγάλωσα! Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ η Τζωρτζίνα να της πεις ή να της κάνεις οτιδήποτε και να μην το πει σε κάποιον τρίτο. Αν κάποιος είχε επέμβει στο σώμα της, δεν υπήρχε περίπτωση…», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου με δάκρυα στα μάτια υποστηρίζοντας πως «Δεν πέρασε ποτέ στο μυαλό μου να πειράξω έστω και μια τρίχα από την κόρη μου…».

Τι ανέφερε για το βαρύ κατηγορητήριο

Αναφερόμενη στο βαρύ κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη έκανε λόγο για «εικασίες» και όχι σαφή ιατρικά δεδομένα και στράφηκε έμμεσα κατά των νοσοκομειακών γιατρών, υποστηρίζοντας πως «δεν μάθαμε ποτέ οι δυο γονείς τι είχε το παιδί ή γιατί έπαθε ανακοπή. Ποτέ!».

Ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα, η κατηγορουμένη ανέφερε «Συγχωρέστε με, και αγανάκτηση έχω και θυμό έχω. Και με θεούς και δαίμονες τα έχω βάλει και απαντήσεις δεν παίρνω.»

Πηγή: in.gr