Σοκ με το νέο κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες: Ο τατουατζής, οι πληρωμές σε ναρκωτικά, τα SMS που «καίνε» τη μαστροπό

Ο τατουατζής που έκλεινε ραντεβού με ανήλικες και τις πλήρωνε με τατουάζ

Screenshot 8 8 Ελλάδα

Φρικτά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε και φέρεται να εξέδιδε ανήλικες στην Αθήνα. «Εγκέφαλος» και μαστροπός μια 25χρονη.

Όπως προκύπτει, κάποιοι από τους πελάτες που εκμεταλλεύονταν τα ανήλικα κορίτσια, σε κάποιες περιπτώσεις «πλήρωναν» μετά τα ερωτικά ραντεβού με ναρκωτικά όπως κοκαΐνη, αλλά και με ένα τατουάζ ανά ερωτική πράξη.

Αυτό γινόταν σε συνεννόηση -σύμφωνα με τη δικογραφία- με την 25χρονη μαστροπό, η οποία λάμβανε και μέρος των χρημάτων που έπαιρνε κάθε ανήλικη, ένα ποσό το οποίο συνήθως κυμαινόταν από 50 ευρώ και μέχρι 100, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, ενώ πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα παίζει και μια 26χρονη, επίσης κατηγορούμενη και φίλη της 25χρονης.

Η ίδια, που επίσης εκδιδόταν, τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2023, έβρισκε επίσης «πελάτες» σε τρεις ανήλικες, παίρνοντας μέρος των χρημάτων που έβγαζαν, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί το ποσό.

Στο κύκλωμα μετείχε ακόμα μια φίλη της 25χρονης μαστροπού, η 21χρονη επίσης Μαρία, που προήγε στην πορνεία και έβρισκε πελάτες σε ένα από τα ανήλικα κορίτσια, από την οποία έπαιρνε 20 ευρώ έπειτα από κάθε ερωτική συνεύρεση.

Κύκλωμα πορνείας ανηλίκων: Τα SMS που παρέδωσαν στις Αρχές η μητέρα και η αδελφή μιας ανήλικης
Αυτά προκύπτουν τόσο από την έρευνα όσο και από μηνύματα συνομιλιών, σε μορφή screenshot, που παραδόθηκαν στις Αρχές από τη μητέρα μιας ανήλικης και από την αδερφή του κοριτσιού που έκανε την αρχική καταγγελία.

Μάλιστα, στο κινητό της ανήλικης της οποίας η αδελφή ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης υπήρχαν μηνύματα που η 25χρονη απαιτούσε από την ανήλικη να της δώσει χρήματα έπειτα από «ραντεβού» που είχε πραγματοποιήσει.

Ο τατουατζής που έκλεινε ραντεβού με ανήλικες και τις πλήρωνε με τατουάζ

Ο 55χρονος τατουατζής από το 2021 και έπειτα είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο ερωτικά ραντεβού, μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας, με ανήλικη. Στο ένα από τα ραντεβού το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών. Φέρεται να είχε κάνει και άλλα δύο ραντεβού με άλλη ανήλικη που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα και κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται και τις 4 φορές να είχε «πληρώσει» κάνοντάς τους από ένα τατουάζ.

Το καλοκαίρι του 2023 τον επισκέφθηκαν για τατουάζ ακόμα δύο ανήλικες, στις οποίες πρότεινε ερωτική πράξη, χωρίς ωστόσο τελικά να πραγματοποιηθούν οι αρρωστημένες του ορέξεις, καθώς τα κορίτσια αρνήθηκαν.

Όπως περιγράφεται στη σχετική δικογραφία, ο 55χρονος «για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, έφερε σε επαφή δύο ανήλικες με άλλον κατηγορούμενο, ο οποίος τις μετέφερε σε πάρτι, εκτός Αθηνών, όπου εκεί συνευρέθηκαν ερωτικά, έναντι αμοιβής, με δύο άγνωστους άνδρες».

Ο φίλος του τατουατζή φέρεται να ήταν επίσης ένας από τους πελάτες που πραγματοποίησε ερωτικά ραντεβού με τουλάχιστον τέσσερις ανήλικες.

Όπως προέκυψε από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες χρονικά ημερομηνίες, συναντήθηκε με τις ανήλικες σε προκαθορισμένα ερωτικά ραντεβού από την 25χρονη μαστροπό, είτε στο σπίτι του στην Αθήνα είτε σε γραφείο στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, δίνοντας από 200 έως 400 ευρώ περίπου.